Websteen - Websites & Webapplicaties - https://www.websteen.nl

Websteen - Websites & Webapplicaties - https://www.websteen.nl


Websteen maakt websites en webapplicaties, biedt e-commerce oplossingen en onderhoud en support. Ontwerp en ontwikkeling op maat.

Wat doet Websteen?

Websteen is een digital agency dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen en ontwerpen van websites en webapplicaties. Het bedrijf richt zich ook op het bieden van e-commerce oplossingen en het leveren van onderhoud en support aan haar klanten. Met een team van ervaren ontwikkelaars en designers, streeft Websteen ernaar om haar klanten te voorzien van op maat gemaakte en gebruiksvriendelijke digitale oplossingen.

Wat Websteen onderscheidt van andere agencies is de focus op het leveren van resultaten die voldoen aan de specifieke behoeften van haar klanten. Dit betekent dat het team niet alleen kijkt naar het bouwen van een mooie website, maar ook naar het creëren van een effectieve online aanwezigheid die aansluit bij de doelstellingen van de klant.

Naast het ontwikkelen en ontwerpen van websites, biedt Websteen ook e-commerce oplossingen aan. Dit omvat het opzetten van webshops en het implementeren van betalingsmogelijkheden, waardoor klanten hun producten en diensten online kunnen verkopen.

Verder biedt Websteen ook onderhoud en support aan haar klanten, wat betekent dat zij altijd kunnen rekenen op technische bijstand en updates voor hun websites en webapplicaties.

Ontwikkeling van websites

Ontwikkeling van websites

Websteen is een innovatief bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van websites voor zowel kleine als grote bedrijven. Het proces begint met een grondige analyse van de doelgroep en de doelstellingen van de klant. Vervolgens wordt er een concept gecreëerd dat aansluit bij de wensen en eisen van de klant, waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technieken en trends op het gebied van webontwikkeling.

De websites worden ontwikkeld met oog voor gebruiksvriendelijkheid, responsive design en zoekmachineoptimalisatie. Hierbij wordt er rekening gehouden met de wensen en behoeften van de klant, zodat de website naadloos aansluit bij de identiteit en het imago van het bedrijf.

Websteen biedt maatwerk oplossingen voor elk type website, of het nu gaat om een informatieve website, een webshop of een online platform. Door middel van een doordacht ontwerp en een vlekkeloze ontwikkeling zorgt Websteen ervoor dat de website van de klant zich onderscheidt van de concurrentie en een professionele uitstraling heeft.

Daarnaast wordt er tijdens het ontwikkelingsproces rekening gehouden met de laatste ontwikkelingen op het gebied van webtechnologie, zodat de website altijd up-to-date is en klaar is voor de toekomst.

Voordelen van Websteen voor de ontwikkeling van websites:
 • Maatwerk oplossingen voor elk type website
 • Gebruik van de nieuwste technieken en trends op het gebied van webontwikkeling
 • Focus op gebruiksvriendelijkheid, responsive design en zoekmachineoptimalisatie
 • Altijd up-to-date en klaar voor de toekomst

Ontwerp van webapplicaties

Ontwerp van webapplicaties

Bij het ontwerpen van webapplicaties is het belangrijk om rekening te houden met de gebruikerservaring. Websteen zorgt ervoor dat de webapplicaties die zij ontwikkelen niet alleen functioneel zijn, maar ook gebruiksvriendelijk. Dit betekent dat de navigatie intuïtief moet zijn en dat de gebruiker gemakkelijk moet kunnen vinden wat hij zoekt.

Daarnaast wordt er bij het ontwerp van webapplicaties ook gekeken naar de visuele uitstraling. Het design moet aansluiten bij de huisstijl van het bedrijf en de doelgroep aanspreken. Websteen maakt hierbij gebruik van de laatste designtrends en zorgt ervoor dat de webapplicatie er professioneel uitziet.

Bij het ontwerpen van webapplicaties wordt er ook gekeken naar de technische mogelijkheden. Het is belangrijk dat de webapplicatie goed presteert en dat deze probleemloos kan worden gebruikt op verschillende apparaten en browsers. Websteen zorgt ervoor dat de webapplicatie responsive is en dat deze voldoet aan de laatste technische standaarden.

Naast het ontwerpen van nieuwe webapplicaties, biedt Websteen ook de mogelijkheid om bestaande webapplicaties te restylen of te optimaliseren. Hierbij wordt er gekeken naar de verbeterpunten en wordt er gewerkt aan een fris en modern design dat past bij de wensen van de opdrachtgever.

Voordelen van webapplicatie ontwerp bij Websteen
 • Gebruikerservaring – Websteen zorgt voor een optimale gebruikerservaring bij het ontwerpen van webapplicaties, zodat bezoekers moeiteloos door de applicatie kunnen navigeren.
 • Visuele uitstraling – Het design van de webapplicatie sluit aan bij de huisstijl van het bedrijf en ziet er professioneel uit.
 • Technische mogelijkheden – Websteen zorgt ervoor dat de webapplicatie goed presteert en responsive is, zodat deze op verschillende apparaten kan worden gebruikt.
 • Restyling en optimalisatie – Naast het ontwerpen van nieuwe webapplicaties, biedt Websteen ook de mogelijkheid om bestaande webapplicaties te restylen en te optimaliseren.

E-commerce oplossingen

Websteen – Websites & Webapplicaties – E-commerce oplossingen

E-commerce oplossingen

E-commerce is een essentieel onderdeel geworden van veel bedrijven, en Websteen begrijpt dit maar al te goed. Met onze expertise in het ontwikkelen van websites en webapplicaties, kunnen wij uw bedrijf helpen om een effectieve en winstgevende e-commerce oplossing te creëren. Of u nu een klein bedrijf bent dat net begint met online verkopen, of een bestaande webshop heeft die een update nodig heeft, wij kunnen u helpen bij elke stap van het proces.

Onze e-commerce oplossingen zijn op maat gemaakt om aan de specifieke behoeften van uw bedrijf te voldoen. Wij kunnen u helpen bij het ontwerp en de ontwikkeling van een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke webshop die naadloos integreert met uw merk en producten. Daarnaast bieden wij ook ondersteuning bij het opzetten van een veilige en betrouwbare online betalingsgateway, zodat uw klanten gemakkelijk en veilig kunnen afrekenen.

Wij begrijpen dat e-commerce complex kan zijn, vooral voor bedrijven die hier niet eerder ervaring mee hebben gehad. Daarom bieden wij uitgebreid advies en ondersteuning gedurende het hele proces, zodat u vol vertrouwen online kunt gaan verkopen. Onze focus ligt op het leveren van e-commerce oplossingen die niet alleen effectief zijn, maar ook schaalbaar en flexibel, zodat uw webshop kan groeien naarmate uw bedrijf groeit.

 1. Ontwerp en ontwikkeling van op maat gemaakte webshops
 2. Integratie van veilige online betalingsgateways
 3. Advies en ondersteuning gedurende het hele proces
 4. Focus op schaalbaarheid en flexibiliteit voor toekomstige groei
Voordelen van onze e-commerce oplossingen
Gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke webshopontwerpen
Veilige en betrouwbare online betalingsverwerking
Uitgebreid advies en ondersteuning van ervaren professionals
Schaalbaarheid en flexibiliteit voor toekomstige groei

Onderhoud en support

Onderhoud en support

Bij Websteen bieden we uitgebreide onderhoud en support diensten aan om ervoor te zorgen dat uw website of webapplicatie altijd optimaal blijft functioneren. Of het nu gaat om het regelmatig updaten van content, het oplossen van technische problemen of het bieden van technische ondersteuning, we zorgen ervoor dat uw online platform altijd up-to-date is en vlekkeloos werkt.

Onze onderhoudsdiensten omvatten het regelmatig controleren van de veiligheid en prestaties van uw website of webapplicatie. We zorgen ervoor dat alle software en plug-ins up-to-date zijn en dat eventuele beveiligingslekken snel worden gedicht. Op deze manier kunt u erop vertrouwen dat uw online aanwezigheid veilig en beschermd is tegen cyberbedreigingen.

Daarnaast bieden we ondersteuning aan onze klanten bij het beheren van hun online platform. Of het nu gaat om het oplossen van technische problemen, het beantwoorden van vragen over het gebruik van de website of het bieden van training aan medewerkers, onze deskundige team staat klaar om u te helpen.

Met onze uitgebreide onderhouds- en support diensten kunt u zich richten op uw core business, terwijl wij ervoor zorgen dat uw online platform altijd optimaal presteert. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen met het onderhoud en de support van uw website of webapplicatie.

Comments are disabled.